Гревот кој е на добитниците на највисоката награда на Општина Битола, што не беа испочитувани од страна на Градoначалничката

Share Button

Борче Димитровски

Се прашувам кој е гревот на добитниците на највисоката награда на Општина Битола, 4 ти ноември, што не беа испочитувани од страна на Градoначалничката и Претседателот на Советот, како што е по ред, протокол и праксата од востановувањето на оваа награда до денес? Честитки за д-р Васо Радивојевиќ, Менка Николовска, филантроп, Драган Најденовски, академски сликар и професор доктор Трајко Огненовски!

Фотографија на Борче Димитровски.

фб статус на Борче Димитровски

уредник

Related Posts

Зградата во Министерството за правда се запалила од неизгасната цигара или решо?

Коментарите се исклучени на Зградата во Министерството за правда се запалила од неизгасната цигара или решо?

Хах…смешки!Заев ќе ја спасува Општина Битола од нов „Транспортер“

Коментарите се исклучени на Хах…смешки!Заев ќе ја спасува Општина Битола од нов „Транспортер“

Хелсиншкиот комитет бара од МТСП да го испита случајот на сексуално злоставување на девојче во „25 мај“

Коментарите се исклучени на Хелсиншкиот комитет бара од МТСП да го испита случајот на сексуално злоставување на девојче во „25 мај“

Create AccountLog In Your Account