Обновена листата на медиуми во општинскиот веб сајт на општина Битола.Тип- топ!!!

Деновиве листата на медиуми на општинскиот веб сајт на општина Битола е обновена. Еве ги медиумите на општина Битола но и инфо за дописниците од Битола кои се на општинската листа на општинскиот веб сајт

Резултат со слика за медиуми

оргинал линкbitola.gov.mk

Медиуми и дописници во општина Битола

 Медиум

 

 Вид на медиум  Новинар/уредник
Тера ТВ

 

Електронски медиум – ТВ Стево Башуровски 
Орбис ТВ  Електронски медиум – ТВ Методија Куновски 
МЕГА ТВ Електронски медиум – ТВ Марија Чулаковска 
МТВ  Електронски медиум – ТВ Стевче Митревски дописник 
Канал 5  Електронски медиум – ТВ  Анета Шијаковадописник

 

Алфа ТВ  Електронски медиум – ТВ Пеце Стефановски дописник 
Телма  Електронски медиум – ТВ Емилија Мисирлиевскадописник

 

Сител  Електронски медиум – ТВ Методија Куновски дописник 
ТВ снимател ТВ снимател
Гоце Андоновски

МИА 

Македонска информативна агенција Марјан Танушевскидописник

 

Македонско радио  Национална радио станица Боби Силјановскидописник

 

Канал 77 Радио станица Емилија Сарафска 
Студентско радио УКЛО  Локална радио станица Соња Тантарова 
Радио 105  Локална радио станица Владимир Николовски 
Радио 106 Локална радио станица
Слободен печат Веб портал и печатен медиум Анета Блажевска 
Битолски весник Локален печатен медиум Менде Младеновски,Васка Младеновска 
Јавност  Локален печатен медиум Зоран Пејковски 

Гордана Гравчевска

 

ЕГО  Локален печатен медиум Симе Алушевски 
Без навреда  Локален печатен медиум Панде Димитровски 
Инфо магазин Локален печатен медиум Никола Талевски 
Новинар Новинар Данка Јанковска 
Новинар Новинар Кенан Хасани
Апла.мк /Сакам да кажам

Веб портали Жанета Здравковска
Сашо Ристевски Фоторепортер
Сашо Ставрев Фоторепортер
Петар Ставрев Фоторепортер
Шеталиште Веб портал Маја Богоевска

Што се однесува до веб порталот Новост.мк тој и овојпат не е на општинската листа на веб сајтот на општина Битола но поради тоа што читатели прашуваат зошто и Новост кој е битолски портал не е на листата ќе појасниме дека,Новост нема испратено е-маил до општината ниту пак сме побарале да бидеме на листата, исто така Новост нема ни да поднесе барање за да биде додаден на листата затоа што нашата содржина на веб сајтот во иднина ќе објавува сосема различни објави .Цениме дека има доволно медиуми кои ќе известуваат за општина Битола за општинските настани и според тоа ние ќе си дозволиме да објавуваме нешто малку поразлично.Така, според сето ова денеска листата на медиуми на општинскиот веб сајт на општина Битола е тип-топ!

Напишете коментар