Убиецот на Јанушев бил затвореник пуштен на слободен викенд

Се работи за 25 годишно машко лице, кое служело казна затвор во времетраење од шест години поради трговија со наркотични средства.

 

Полицијата сѐ уште трага по убиецот, а мотивите за убиството не се познати.

Дваесет и осум годишниот Мартин  беше застрелан вчера пред влезот на неговата зграда во скопската населба Аеродром.

Напишете коментар