Пожар во Археолошкиот музеј во Скопје

Share Button

Во моментов екипите на противпожарната бригада го гасат пожарот во Археолошкиот музеј во Скопје, објави „Канал 5“

На терен се неколку возила . Најверојатна причина е електричната инсталација.

уредник

Related Posts

Кога во Битола немало водовод, граѓаните полнеле вода од овде, чешмата кај Офицерски од 20-век се уште е заборавена

Коментарите се исклучени на Кога во Битола немало водовод, граѓаните полнеле вода од овде, чешмата кај Офицерски од 20-век се уште е заборавена

Повозрасен битолчанец синоќа си исчисти пред својата куќа – ѓубрето го остави кај Драгорот а контејнерите празни

Коментарите се исклучени на Повозрасен битолчанец синоќа си исчисти пред својата куќа – ѓубрето го остави кај Драгорот а контејнерите празни

Create AccountLog In Your Account