Работниците на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско -Прилеп против стечај

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај

Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни случаеви како на пример луѓе со авионска карта, болнички упат и слично.

Напишете коментар