Ден: д.м.г

Драга Радо:Наместо кај љубовницата пораката ја пратил кај неговата сопруга

Share Button

ШЕГОВИТ СТАРЕЧНИК – 2

Share Button

“Буквално не се дише надвор“

Share Button

Интервју на Новост со Гоце Делчев Тодев, претседател на НСП

Share Button

Новост:Колку членови брои Независниот синдикат на полицијата и колку досега имате основано синдикални подружници и

ДОЛЖНОСТИТЕ НА МОНАСИТЕ!

Share Button

Ова е една работа за љубовта што треба да ја знаат сите

Share Button

Ако побаравте 100 луѓе на возраст над 90 години,и нив ги запрашавте за што е

Знаци дека сте родени да помагате на другите

Share Button

Многу често се случива да им помагаме на другите но уште почесто тоа и да

Бројот на туристите во септември 2017 година, во однос на септември 2016 година, е зголемен за 23.9% во Македонија

Share Button

Формирана посебна синдикална организација:Независен синдикат на судска полиција и администрација – Апелација Битола

Share Button

Православните христијани се подготвуваат за празнување на еден од најголемите христијански празници

Share Button

Човекот кој поседува најмногу оружје на светот

Share Button

Тетовец ѝ се заканувал на девојка дека ќе објави нејзини компромитирачки фотографии

Share Button

Дваесетгодишен тетовец ѝ се заканувал на девојка дека ако не му даде 400 евра ќе

Од 15 Ноември задолжитлно носење на зимска опрема

Share Button

МВР: Пронајдени 10 мигранти во Форд Мондео

Share Button

Житие: Преподобен Аврамиј Затворник и неговата внука Марија

Share Button