“Буквално не се дише надвор“

Share Button

Буквално не се дише се дек од најчестите коментари на социјалната мрежа од страна на корисниците а посветени на загадениот воздух

Загадено е низ цело Скопје, но особено алармантно е во Лисиче. Таму е три пати позагадено од дозволениот максимум!  Граѓаните коментираат дека “буквално не се дише“ надвор. Загаденоста е опасна и најголем дел од нив одлучуваат да останат дома наместо буквално да ризикуваат со своето здравје и да бидат сега надвор.

уредник

Related Posts

Утре протест: „Сите копилиња напладне пред Влада!“

Коментарите се исклучени на Утре протест: „Сите копилиња напладне пред Влада!“

Според регистарот за педофили во 2012 имало 116 а во 2016 евидентирани само 16 педофили?

Коментарите се исклучени на Според регистарот за педофили во 2012 имало 116 а во 2016 евидентирани само 16 педофили?

Create AccountLog In Your Account