Дотерани и културни пред јавноста а зад јавноста не поштедуваат ни дете ни маж ни жена.Битолски трагедии

Share Button

Многу често личностите не се она што изгледаат , туку имаат само маска и неколку лица.Дотерани уфирцани пред јавноста дури и се прават жртви а зад јавноста настапуваат со нивното вистинско лице. Битолски трагедии.

Не поштедуваат ни дете ни маж ни жена ниту пак сопствен родител.Така деновиве витолчанка чиј идентитет е познат на редакцијата на Новост на малолетно дете еве што му пишувала на чат за неговата мајка.

(извадок)

 

Но не било само ова дете, лице од истата фамилија на битолчанката која пишувала така на чат на улицата Тодор Паница нападнало жена која тоа го пријавила во полиција.Според информациите кои ги има Новост женското лице кое ја нападнало жената на улицата Тодор Паница која била самохрана мајка од неа барало да не бара алиментација од таткото на нивниот син  .Неколку денови подоцна истите удирале со клоци на врата во центарот на Битола.

Новост ги има скоро сите детали  и уште останати информации кои ќе бидат објавени.Засега апел до родителите да ги проверуваат чатовите на своите деца  затоа што никогаш не можете да предвидите што се можат несовесни и неморални личности да пишуваат и говорат со цел да поттикнат на насилство или самоповредување. Се уште се свежи спомените  што се случи со дете и мајка во Скопје.Кога детето ја усмрти својата мајка само поради тоа што му зборувале лошо за неа , според тогашните информации за тој случај детето по крвавиот чин оставило порака.. односно статис на фб во смисол, ете сега бидете среќни.

Погорниот принт скрин е доказ дека се уште има такви личности кои дефинитивно не поштедуваат ни дете , само да стигнат до својата цел и да остварат личен интерес.

уредник

Related Posts

Расположен Заев, прави селфи низ Преспанското Езеро на пат за Грција

Коментарите се исклучени на Расположен Заев, прави селфи низ Преспанското Езеро на пат за Грција

Ирена Ристиќ: Тунтев НЕМА автомобил! Како направи 3.843€ патни трошоци за 4 месеци?!!!

Коментарите се исклучени на Ирена Ристиќ: Тунтев НЕМА автомобил! Како направи 3.843€ патни трошоци за 4 месеци?!!!

Мицкоски: Од мај ќе почнеме со протести , на предвремени избори ќе ја победиме оваа ненародна власт

Коментарите се исклучени на Мицкоски: Од мај ќе почнеме со протести , на предвремени избори ќе ја победиме оваа ненародна власт

ГРУЕВСКИ: ДОБРО СУМ, НО ‘ФАКТУРАТА’ ЗА ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ПОДОЦНА

Коментарите се исклучени на ГРУЕВСКИ: ДОБРО СУМ, НО ‘ФАКТУРАТА’ ЗА ЗДРАВЈЕТО ДОАЃА ПОДОЦНА

Стоилковски: Дали Заев ангажирал за советник лице вмешано во убиство на полициски службеник и го плаќа со пари на граѓаните?

Коментарите се исклучени на Стоилковски: Дали Заев ангажирал за советник лице вмешано во убиство на полициски службеник и го плаќа со пари на граѓаните?

Министерот Филипче ги укинува приоритетните упати

Коментарите се исклучени на Министерот Филипче ги укинува приоритетните упати

Реакција на МТСП во врска со 13 годишното девојче штитеничка на ЈУ Завод за згрижување на деца со воспитно-социјални проблеми и нарушено поведение во Скопје

Коментарите се исклучени на Реакција на МТСП во врска со 13 годишното девојче штитеничка на ЈУ Завод за згрижување на деца со воспитно-социјални проблеми и нарушено поведение во Скопје

Протест пред домот на пратеничката од СДСМ Кети Смилеска

Коментарите се исклучени на Протест пред домот на пратеничката од СДСМ Кети Смилеска

Create AccountLog In Your Account