На 20 ноември 200 Годишнина од раѓањето на основоположникот на Baha’i Верата, Бахаула

Share Button

Понеделник на 20 ноември во 17:00 во Porta Jazz во Битола ќе се одржи

200 Годишнина од раѓањето на основоположникот на Baha’i Верата, Бахаула

Музички перформанс на Steve Day од Англија со авторска музика,класика,блуз и рок инспирирана од духовното. Презентација на Бахаи Верата преку тематска изложба и кратки излагања. Опуштена атмосфера која треба да инспирира, охрабрува, обединува во разликите… Повелете – порачуваат организаторите

Фотографија на Deni Petrovski.

уредник

Related Posts

Сопствениците може да си го земат Ќосето од Металски завод Тито

Коментарите се исклучени на Сопствениците може да си го земат Ќосето од Металски завод Тито

Извлечени странски државјани изгубени кај Попова Шапка

Коментарите се исклучени на Извлечени странски државјани изгубени кај Попова Шапка

В недела протест на градскиот плоштад во Охрид

Коментарите се исклучени на В недела протест на градскиот плоштад во Охрид

Create AccountLog In Your Account