Полицијата го откри идентитет на лицето кое го застрела Мартин Јанушев

Лицето со иницијали Ф.С. е сторител на убиството кое пред неколку денови ја потресе јавноста во Македонија – ова пред неколку минути на прес конференција го откри Министерот за внатрешни работи при посетата на СВР Скопје.

Лицето Ф.С. се товари за кривично дело „убиство“ и истиот според информациите на полицијата пукал во фудбалерот Мартин Јанушев.

Засега не се откриваат повеќе детали за евентуални нарачатели или помагатели на кривичното дело.

Напишете коментар