Сега одкако се на власт, министри, директори, градоначалници ни на телефон не одговараат а беа нонејм фаци

Share Button

Да ви објаснам на кратко што е ПОЛИТИКА, како портал изминатиов период форсиравме едно 5 политичари од сега власта онака без задни намери, лобиравме кај колеги да бидат објавувани, се расправавме со сега Премиерот да им даде шанса, работевме за нивна добит и промоција од нонејм фаци до познати без никаков надомест. Сега од како се власт, министри, директори, градоначалници и др. телефон не дигнале не за друго за фала и кафе. Така да за тие јавно се извинувам што помагав оти кај нив важи дај му власт да видиш шо гомно е!

Фотографија на Марјан Стаменковски.

фб статус Марјан Стаменковски сопственик на порталот Доказм.мк

уредник

Related Posts

Битолските фонтани функционираат безпрекорно…барем засега

Коментарите се исклучени на Битолските фонтани функционираат безпрекорно…барем засега

ДЕНЕСОВСКИ: Роберт Поповски не да отчетно и транспарентно лажеш, туку продолжувате со глупава морбидна кампања!

Коментарите се исклучени на ДЕНЕСОВСКИ: Роберт Поповски не да отчетно и транспарентно лажеш, туку продолжувате со глупава морбидна кампања!

Create AccountLog In Your Account