Воздухот во Скопје, Битола и Тетово вечерва е опасен канцероген по здравјето на граѓаните

Share Button

Share Button

Со едно ќебе се покриени мајката и нејзините три ќерки. Немаат со што да се греат. Имаат греалка, но таа не работи. Фламуре Исани од Куманово, вели дека пред две седмици се развела од нејзиниот сопруг и од тој ден е исфрлана од куќата во која што живеела 15 години. Засега тие се сместени во куќата
Complete Reading

Share Button

Share Button

Значи овие две износени , стари парчиња според огласот чинат 800 денари  

Share Button

‎Slobodanco Jancev‎ до: Ѕид на сообраќајниот срам пред 23 минути ·  Ова само во Виница ли го има? Да се неможело да се замине. Доколку прозбориш и крив ке си. А ако согази по некој автомобил никој му ништо. СТОКА Ај да видам некој дали ке ме кара што сум сликал. фб објава на страницата Ѕид на Сообракајниот
Complete Reading

Share Button

Gjorgji Spasov

Share Button

Share Button

Daniela Ristova-Kami 1 час Mozebi zabelezavte deka stranicata e sozadadena od Regionalno geografsko drustvo, znaci profesori koi resile da se pridruzat vo zaednickata borba protiv site vidovi zagaduvanja zaedno so site istomislenici od ovoj grad. Nikoj ne ja negira borbata na lugeto koi bea pioneri vo nasiot grad I nivnoto dosega sraboteno, naprotiv toa bese
Complete Reading

Create AccountLog In Your Account