Ај да видам некој дали ке ме кара што сум сликал

Share Button

Ова само во Виница ли го има? Да се неможело да се замине. Доколку прозбориш и крив ке си.
А ако согази по некој автомобил никој му ништо.
СТОКА
Ај да видам некој дали ке ме кара што сум сликал.

Фотографија на Slobodanco Jancev.
Фотографија на Slobodanco Jancev.
Фотографија на Slobodanco Jancev.
фб објава на страницата Ѕид на Сообракајниот срам

Напишете коментар