НАЈНОВО :

Животе наш…парталав

Share Button

Кога би било на дневен ред патни трошоци оваа слика не би била вакваа.
Али на дневен ред е Акцизата и поскапувањето на животот на народот.
И така, ние ќе се колеме а некој си го лади.
Животе наш…парталав.

Фотографија на Kristian Jandrioski.

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account