Неџати Шашмаз, познат како Полат од Долина на волците се сели во Скопје

Наводно, актерот толку убаво бил пречекан во Скопје што се поврзал со нашиот град и ќе купи најмалку еден стан во новите згради што се градат во Аеродром.

Неџати Шашмаз, познат како Полат од Долина на волците, наводно бил заинтересиран за луксузен стан на 41от или 42 от кат во една од висококатниците.

Напишете коментар