Цар на неделата… :D

На пијан Русин ми биле потребни неверојатно три часа за да открие како да ја отклучи вратата и да излезе надвор.

Русинот во населбата Балашика на западот на Москва поминал три часа во влезот на зграда обидувајќи се да ја отвори вратата.

Тој се обидувал да ја скрши вратата и да бара различни начини, се додека не сфати дека треба да притисне само едно копче.

Напишете коментар