Eм износена облеката ем ја продава и тоа 400 денари за парче

Share Button

Значи овие две износени , стари парчиња според огласот чинат 800 денари

 

уредник

Related Posts

АМДИ БАЈРАМ: РОМИТЕ ЌЕ ГО ПОДДРЖАТ РЕФЕРЕНДУМОТ ЗА ИМЕТО

Коментарите се исклучени на АМДИ БАЈРАМ: РОМИТЕ ЌЕ ГО ПОДДРЖАТ РЕФЕРЕНДУМОТ ЗА ИМЕТО

Create AccountLog In Your Account