ЈАВЕН ПОВИК ДО ОПШТИНА БИТОЛА ! 26 ДЕНА ИМАМЕ НЕПРЕКИНАТО ЗАГАДЕН ВОЗДУХ

Share Button

Eko Rural Pelister додаде 2 нови фотографии. пред 7 минути · Јавно ја повикуваме општина Битола да свика јавна дебата за загадениот воздух, веќе имаме 26 дена непрекинато загадување на воздухот,според законот тоа им е обврска Bitola Municipality (фб статус)

Share Button

Ајде да помогнеме! Идат зисмки денови и има луѓе на кои можеме да им помогнеме! Идејата е на 4,5 и 6 Декември од 13 часот до 18 часот да ги собереме јакните кои не ни се потребни нам – но на некој друг живот му значат – и да ги ставиме низ центарот и околината
Complete Reading

Share Button

галерија

Share Button

Во вторник на 28.11.2017 година започнува Божикниот пост а завршува на 7 јануари ден кога се раѓа нашиот спасител Исус Христос. табеларен приказ на пост за верниците кои се подготвуваат да постат  

Share Button

ФОТОГРАФИИТЕ И ПОСЕТАТА СЕ ОД 2016 ГОДИНА СДСМ Битола додаде 17 нови фотографии — со Aleksandar Kirac и 8 други. 26 Ноември 2016 · Попладнево, битолските кандидати за пратеници од ИЕ 5 и дел од советниците на Советот на општина Битола од СДСМ, ги посетија социјално загрозените семејства во градот и околните места. Беа посетени
Complete Reading

Share Button

Share Button

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Владимир Ѓорчев, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ

Share Button

Create AccountLog In Your Account