Да не се заборави 26.11 но 2016.Битола, СДСМ одеше во посета на најсиромашните

Share Button
ФОТОГРАФИИТЕ И ПОСЕТАТА СЕ ОД 2016 ГОДИНА
СДСМ Битола додаде 17 нови фотографии — со Aleksandar Kirac и 8 други.

Попладнево, битолските кандидати за пратеници од ИЕ 5 и дел од советниците на Советот на општина Битола од СДСМ, ги посетија социјално загрозените семејства во градот и околните места. Беа посетени семејства кои што се заборавени од власта, семејства со болни лица, без никаква здраствена помош и семејства кои што немаат елементарни услови за живот.
Однапред се извинуваме поради лошиот квалитет и недостатокот на светлина на некои од сликите, бидејќи кај тие семејства електричната енергија е исклучена повеќе од една година.

Фотографија на СДСМ Битола.

Фотографија на СДСМ Битола.

Фотографија на СДСМ Битола.

Фотографија на СДСМ Битола.

Фотографија на СДСМ Битола.

Фотографија на СДСМ Битола.

 

уредник

Related Posts

Се слушам ама ништо не гледам е работата! Градски парк ноќе

Коментарите се исклучени на Се слушам ама ништо не гледам е работата! Градски парк ноќе

(ФОТО)И ПАТИКИ “ПЛИВААТ”…КАМЕЊА И ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ – ФОНТАНАТА ЗА САМО ЕДНА НЕДЕЛА ЈА ИСПОГАНИЈА

Коментарите се исклучени на (ФОТО)И ПАТИКИ “ПЛИВААТ”…КАМЕЊА И ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ – ФОНТАНАТА ЗА САМО ЕДНА НЕДЕЛА ЈА ИСПОГАНИЈА

Претседателот Иванов нема намера да го потпише указот за Законот за јазици – Без негов потпис, нема Закон !

Коментарите се исклучени на Претседателот Иванов нема намера да го потпише указот за Законот за јазици – Без негов потпис, нема Закон !

Create AccountLog In Your Account