ЈАВЕН ПОВИК ДО ОПШТИНА БИТОЛА ! 26 ДЕНА ИМАМЕ НЕПРЕКИНАТО ЗАГАДЕН ВОЗДУХ

Share Button

Јавно ја повикуваме општина Битола да свика јавна дебата за загадениот воздух, веќе имаме 26 дена непрекинато загадување на воздухот,според законот тоа им е обврска Bitola Municipality

(фб статус)

Фотографија на Eko Rural Pelister.

Фотографија на Eko Rural Pelister.

уредник

Related Posts

Инцидент во Собранието: За влакно избегната физичка пресметка помеѓу Груевски и Талат Џафери

Коментарите се исклучени на Инцидент во Собранието: За влакно избегната физичка пресметка помеѓу Груевски и Талат Џафери

Create AccountLog In Your Account