ВОНРЕДНО ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ ВО 19:15

Share Button

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска вонредно ќе се обрати до граѓаните на Република Македонија во 19 и 15.

ivanov-gjorge1-640x401

Напишете коментар