Во изјава за „Фокус“Стефановски: Не сум приведен за насилството во Парламентот на 27 април

Поранешниот директор на Фондот за здравство Сашо Стефановски не е приведен во акцијата на МВР. Истата информација тој ја потврди во изјава за „Фокус“.

– Не знам што се случува, но јас не сум во приведените. Чудно како моето име се најде во медиумите – истакна Стефановски.

Напишете коментар