Груевски најави прес конференција – по неа заедно со партијата се приклучува на протестот

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски закажа прес конференција за во 13:30 минути. Информацијата ја сподели партискиот центар за комуникации.

Прес конференцијата е закажана во ист термин со протестот кој партијата го најави утрово. Според информации од партијата, се очекува лидерот заедно со партиското раководство и дел од членството да се упати на протестот пред Судот во Скопје.

Напишете коментар