На регионалниот пат Бродец – Рамно – Танушевци попладнево е расчистен патот

На регионалниот пат  Бродец – Рамно – Танушевци попладнево е расчистен патот со механизација и сообраќајот е норамилизиран.

Патот за селото Танушевци на Скопска Црна Гора од синоќа беше тешко прооден поради големи врнежи од снег.

Напишете коментар