Распитот на Митко Чавков заврши, за 6 часа ќе се знае дали ќе оди во притвор

Во Основниот суд Скопје 1 заврши распитот за Митко Чавков, судот треба сега најдоцна за 6 часа да донесе одлука дали ќе го прифати барањето за притвор од обвинителството за организиран криминал. Останатите приведени се уште се на распит

 

Напишете коментар