Собраните граѓани кои протестираат се загреваат со чај и македонски народни песни

Share Button

уредник

Related Posts

Зградата во Министерството за правда се запалила од неизгасната цигара или решо?

Коментарите се исклучени на Зградата во Министерството за правда се запалила од неизгасната цигара или решо?

Create AccountLog In Your Account