НАЈНОВО :

Битола се гуши во загаден воздух и вечерва

Share Button

Мерните станици покажаа дека воздухот е алармантно загаден во повеќе скопски општини, Центар, Лисиче, Ректорат. Во воздухот има високи концентрации на МП10 честички.

Загадено вечерва е и во Битола, како и во Тетово.

уредник

Related Posts

Денес се формира партијата Граѓанско Демократска Унија, Петар Колев е избран за претседател

Коментарите се исклучени на Денес се формира партијата Граѓанско Демократска Унија, Петар Колев е избран за претседател

Create AccountLog In Your Account