Блокада кај крстосницата кај Мавровка со дваесетина возила

Share Button

Приврзаници на ВМРО-ДПМНЕ ја блокираа крстосницата кај „Мавровка”. Во моментов среде крстосницата се паркирани дваесетина возила. Сообраќајот од Центар кон Чаир се одвива нормално, а блокирани се улиците пред МАНУ и пред МТВ.

ВМРО-ДПМНЕ најави блокада на четири крстосници во Скопје во периодот од 15 до 17 часот, а за во 18 часот најави протест пред Министерството за правда.

Блокирани се и крстосницата кај Порта Влае, крстосницата помеѓу булеварите Јане Сандански и Србија во населбата Ново Лисиче и крстосницата кај „Рампа” во населбата Кисела Вода.

фото. н. Кисела Вода

Image result for блокада кај мавровка

уредник

Related Posts

МВР ги информира јавноста и возачите за законските измени за управување со моторни возила

Коментарите се исклучени на МВР ги информира јавноста и возачите за законските измени за управување со моторни возила

Силуваните сестри од домот „25 Мај“ исчезнале 89 пати: Преживеале полов напад и се осомничени за неколку кривични дела

Коментарите се исклучени на Силуваните сестри од домот „25 Мај“ исчезнале 89 пати: Преживеале полов напад и се осомничени за неколку кривични дела

Денес се формира партијата Граѓанско Демократска Унија, Петар Колев е избран за претседател

Коментарите се исклучени на Денес се формира партијата Граѓанско Демократска Унија, Петар Колев е избран за претседател

Драги Змијанац од Меѓаши: „25 Мај“ е регрутен центар за малолетничка проституција

Коментарите се исклучени на Драги Змијанац од Меѓаши: „25 Мај“ е регрутен центар за малолетничка проституција

Од утре затоплување, дожд и снег само на планините

Коментарите се исклучени на Од утре затоплување, дожд и снег само на планините

Create AccountLog In Your Account