Започна протестот на ВМРО-ДПМНЕ пред Министерството за правда

Започна протестот на ВМРО-ДПМНЕ за приведените за настаните во Собранието на 27. април.

Протестот се одвива пред Министерството за правда, а блокирани се и неколку раскрсници низ главниот град.

На протестот дојде и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Напишете коментар