К.З.(61) од Струмица кој немилосрдно измачуваше мало кутре доби кривична пријава, кучето вдомено

Share Button

К.З.(61) од Струмица кој немилосрдно измачуваше мало кутре доби кривична пријава, а кутрето нов топол дом.

Фотографиите сами зборуваат дека Лаки конечно ќе може да ужива во рацете на добри луѓе, пренесува „Струмица денес“.

уредник

Related Posts

„Во Македонија на македонски“, извикуваат демонстранти пред Собранието

Коментарите се исклучени на „Во Македонија на македонски“, извикуваат демонстранти пред Собранието

Помодре водата во градска река во Прилеп

Коментарите се исклучени на Помодре водата во градска река во Прилеп

Владата ќе го разреши Дац од раководната функција во МНТ поради вчерашната сообраќајка

Коментарите се исклучени на Владата ќе го разреши Дац од раководната функција во МНТ поради вчерашната сообраќајка

Create AccountLog In Your Account