Не чека студена ноќ.Ова се температурите вечерва низ Македонија

Share Button

Студена ноќ во Македонија – температурите под нула

уредник

Related Posts

Полиција и претрес во домот на Стевчо Јакимовски, можно е и да биде приведен

Коментарите се исклучени на Полиција и претрес во домот на Стевчо Јакимовски, можно е и да биде приведен

Create AccountLog In Your Account