Започна со работа Центар за Православна Веронаука „Св. Арх. Михаил“, Могила

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот Преспанско-пелагониски и администратор Австралиско-новозеландски, г. Петар,
на 29. 11. 2017 во Мала сала, Општина Могила
отпочна со работа
Центар за Православна Веронаука
„Св. Арх. Михаил“, Могила
Прво предавање -Спасителот Христос
Предавачи: протоѓакон Драган Ѓоргиевски и теолог Игор Ризановски

Фотографија на Храм Св. Архангел Михаил - Могила.

Фотографија на Храм Св. Архангел Михаил - Могила.

Фотографија на Храм Св. Архангел Михаил - Могила.

Напишете коментар