И овде како се поминва ? Зиг – заг ?

Share Button

фото – Ѕид на Сообраќајниот срам

уредник

Related Posts

Состојбата по врнежите од дожд

Коментарите се исклучени на Состојбата по врнежите од дожд

МВР ги информира јавноста и возачите за законските измени за управување со моторни возила

Коментарите се исклучени на МВР ги информира јавноста и возачите за законските измени за управување со моторни возила

Create AccountLog In Your Account