Кирацовски: Никој не смее да биде над законот, па ниту ние пратениците!

Share Button

Институциите имаат должност да го расветлат случајот од 27 април, никој, па ниту ние пратениците не смееме да бидеме над законите

Институциите имаат должност да го расветлат случајот од 27 апр…

Институциите имаат должност да го расветлат случајот од 27 април, никој, па ниту ние пратениците не смееме да бидеме над законите

Публикувахте от Aleksandar Kiracovski в 30 ноември 2017 г.

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account