Поради врнежите од дожд што го зафати Тетовскиот регионот навлезена е вода во повеќе подрумски простории

Share Button

Поради врнежите од дожд што го зафати Тетовскиот регионот навлезена е вода во повеќе подрумски простории и магацини во Тетово и с.Мала Речица. Известени се ЈКП Тетово, одговорниот за инфраструктура од ЕЛС Тетово и Дирекцијата за заштита и спасување.

Дежурни екипи од ЈКП Тетово се излезени на терен да одговорат на барањата на граѓаните кои имаат поплавени простории.- известуваат од  Центар за управување со кризи на Република Македонија

Related image

уредник

Related Posts

Огромно незадоволство на социјалните мрежи од изјавата на Заев за Законот за јазици

Коментарите се исклучени на Огромно незадоволство на социјалните мрежи од изјавата на Заев за Законот за јазици

Create AccountLog In Your Account