60 денови бесплатна реклама на Новост.мк – Искористете ја можноста!

Share Button

Да ја испратиме 2017 година со убави нешта. Токму поради тоа но и по повод претстојните Новогодишни и Божикни празници, почнувајќи од утре 1.12.2017 година ви отстапуваме бесплатен простор за ваша реклама.

  1. Ни праќате податоци, содржина на она што сакате да се објави како и лого или фотографии
  2. Рекламата ви е бесплатна 60 денови односно стартува во 2017 а ја имате и во 2018
  3. Ова е наша втора ваква акција, првичната ни беше велигденска а овојпат новогодишна!!!

Ве очекуваме!

маил:portalnovost@gmail.com или пак на нашата фан страница НОВОСТ

И овојпат се надеваме дека рекламирајќи го вашиот бизнис , ќе придонесеме за ваша поуспешна и поплодна работа во претстојната 2018 година

 

уредник

Related Posts

МТСП: Инспекцијата утврди прекршувања на законот од страна на Центарот за социјална работа , следуваат прекршочни и кривични пријави

Коментарите се исклучени на МТСП: Инспекцијата утврди прекршувања на законот од страна на Центарот за социјална работа , следуваат прекршочни и кривични пријави

Се јави командант Хоџа: Се работи за функција за да преживеам

Коментарите се исклучени на Се јави командант Хоџа: Се работи за функција за да преживеам

Денесовски до Сугаревски-Не глуми Итар Пејо ,во Мариово нема шеици!

Коментарите се исклучени на Денесовски до Сугаревски-Не глуми Итар Пејо ,во Мариово нема шеици!

Create AccountLog In Your Account