Започна протестот на ВМРО-ДПМНЕ

Започна протестот на ВМРО-ДПМНЕ

Започна протестот на ВМРО-ДПМНЕ

Share Button

Започна уште еден протест на партијата ВМРО-ДПМНЕ за настаните во Собранието на 27. април, пред Основниот суд во Скопје.

ВМРО-ДПМНЕ ќе продолжи да протестира и да ги блокира крстосниците низ град Скопје се додека трае овој атак врз Македонија, најавуваат од партијата.

 

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account