Хуманитарна забава за помош на 10 годишното девојче од Битола, кое боледува од тумор на мозокот

Млади хуманисти креираа на фб настан(известување) за одржување на хуманитарна забава со цел да му се помогне на десет годишното девојче од Битола кое боледува од тумор на мозокот. Ви го пренесуваме интегрално статусот

Повелете на еден поинаков тип на забава во кој сите ќе се журкаме лудо и незаборавно но најважно е тоа што ќе ја искажеме својата хуманост преку тоа.
Финанските средства ќе се наменети за малото девојче по име Ана кое има 10години е од Битола и боледува од тумор на мозокот.
.За забавата покрај силното DJ DUO Dj Rothman(Nikola Delov) b2b Dj Roman(Andrej Romanski) кое овој пат ќе плени со HIPHOP перформанс,за уште подобра журка ќе се погрижат и HIPHOP дуото Venom & No Mercy кои се нови но растураат на Hiphop сцената.
Се надеваме на се поголемо ваше присуство!
Сабота – 2ри декември 21часот.
Цена на картата на врата е 100денари.- стои во објавата на креираниот настан на фб HIP HOP Humanitarna zabava Sabota 2ri dekemvri 2017

Фотографија на Млади Хуманисти.

Напишете коментар