Словенечки новинар упати отворено писмо до Јункер: Запрете ја хунтата во Македонија!

Share Button

Share Button

Кога газдата на Фејсбук ќе ти прати порака на Македонски

Share Button

Share Button

Share Button

Новиот градоначалник на општината Гази Баба денеска информира дека советничката група на ВМРО-ДПМНЕ ја блокирала работата на Општина Гази Баба.

Share Button

Share Button

Share Button

Create AccountLog In Your Account