Блокирани дел од раскрсниците до 17 часот во Скопје – каде да не возите

Блокирани дел од раскрсниците до 17 часот во Скопје – каде да не возите

Блокирани дел од раскрсниците до 17 часот во Скопје – каде да не возите

Share Button

ВМРО-ДПМНЕ и денеска продолжува со протестот за приведувањата за настаните од 27. април во македонското Собрание.

Ќе бидат блокирани крстосницата кај Мавровка, крстосницата помеѓу улиците „Васил Чакаларов“ и „Ангел Динев“ во Карпош и крстосницата кај „Рампа“ во населбата Кисела Вода.

Блокирањето ќе биде како и секој ден, од 15 до 17 часот.

Протестот е закажан за 18. часот.

уредник

Related Posts

В недела протест на градскиот плоштад во Охрид

Коментарите се исклучени на В недела протест на градскиот плоштад во Охрид

Блокада на патот Градско – Прилеп поради протест

Коментарите се исклучени на Блокада на патот Градско – Прилеп поради протест

Create AccountLog In Your Account