Крадел радијатори и болјери од хотел во Ресен

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Во секторот за внатрешни работи во Скопје пристигнала идентична пријава од пет лица. Петмина граѓаните, велат од полицијата, пријавиле дека им недостасуваат пари и предмети кои ги  чувале во сефови во објект на Шпаркасе банка во Скопје. Од МВР информираат дека веднаш по добиената пријава известен е јавен обвинител и се преземаат мерки и активности
Complete Reading

Create AccountLog In Your Account