Ограбени сефови во Шпаркасе банка

Ограбени сефови во Шпаркасе банка

Ограбени сефови во Шпаркасе банка

Во секторот за внатрешни работи во Скопје пристигнала идентична пријава од пет лица. Петмина граѓаните, велат од полицијата, пријавиле дека им недостасуваат пари и предмети кои ги  чувале во сефови во објект на Шпаркасе банка во Скопје.

Од МВР информираат дека веднаш по добиената пријава известен е јавен обвинител и се преземаат мерки и активности за расчистување на случајот.

Share Button

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account