Галерија од иконата која мироточи на Пресвета

Галерија од иконата која мироточи на Пресвета

Галерија од иконата која мироточи на Пресвета

Share Button

Фото галерија- икона во храм Св Георѓи Победоносец населба Трубарево

2016

уредник

Related Posts

Црква „Свето Благовештение“ – Лавци (фотогалерија)

Коментарите се исклучени на Црква „Свето Благовештение“ – Лавци (фотогалерија)

Света Троица – Буковско

Коментарите се исклучени на Света Троица – Буковско

Утре е Велика среда – денот кога Јуда преговара за предавството на Исус

Коментарите се исклучени на Утре е Велика среда – денот кога Јуда преговара за предавството на Исус

Вечерва од Ерусалим во 20 часот на скопскиот аеродром ќе пристигне благодатниот оган

Коментарите се исклучени на Вечерва од Ерусалим во 20 часот на скопскиот аеродром ќе пристигне благодатниот оган

Воскресението Христово 2016 година во битолската црква на Пресвета Богородица

Коментарите се исклучени на Воскресението Христово 2016 година во битолската црква на Пресвета Богородица

Крсторски манастир (фото)

Коментарите се исклучени на Крсторски манастир (фото)

Create AccountLog In Your Account