На Марте Наумоска и пукна филмот додека пееше песни во живо на Фејсбук

На Марте Наумоска и пукна филмот додека пееше песни во живо на Фејсбук

Share Button

Некој ѝ напиша да не се омажела за тој што го сака, па Марте му одговори :).

уредник

Related Posts

ВМРО ДПМНЕ ОБВИНУВА, СДСМ СЕ БРАНИ: Фризерката на Кирацовски ги скара партиите

Коментарите се исклучени на ВМРО ДПМНЕ ОБВИНУВА, СДСМ СЕ БРАНИ: Фризерката на Кирацовски ги скара партиите

ФЕЈСБУК ДРАМАТА НА ЕДНА СКОПЈАНКА: Се допишувала со лажен лик од Битола, испраќала голи фотографии, следел шок…

Коментарите се исклучени на ФЕЈСБУК ДРАМАТА НА ЕДНА СКОПЈАНКА: Се допишувала со лажен лик од Битола, испраќала голи фотографии, следел шок…

Create AccountLog In Your Account