Три дена е исчезнато младо момче од Скопје

Во Полициското одделение Петровец вчера се јавил 53-годишниот С.С. кој пријавил дека на 04 месецов исчезнал неговиот син.

Полицијата информира дека околу 11 часот и 30 минутиод домот во непознат правец се оддалечил 19-годишниот М.С.

Се превземаат мерки за пронаоѓање на младото момче.

Напишете коментар