Чичаковски го донираше бонусот од 260.000 денари на лица со посебни потреби

Чичаковски го донираше бонусот од 260.000 денари на лица со посебни потреби

Share Button

Претседателот на Државната изборна комисија, Александар Чичаковски, бонусот кој го добил како надомест по едногласно донесената одлука на членовите од ДИК, веќе го донирал на невладината организација „Полио плус“. Средствата во износ од 260.000 денари веќе легнале на сметката на здружението за лица со посебни потреби.

Како што изјави Чичаковски овие средства ќе бидат наменети за проект на невладината со кој ќе им се помогне на лицата со посебни потреби полесно да го остварат своето избирачко право.

извор Фокус

уредник

Related Posts

Бочварски постојано помеѓу своите сограѓани

Коментарите се исклучени на Бочварски постојано помеѓу своите сограѓани

Талевска доби условна казна и обврска да го плати затаениот данок

Коментарите се исклучени на Талевска доби условна казна и обврска да го плати затаениот данок

Create AccountLog In Your Account