Teшка сообраќајка го блокираше патот Ресен – Охрид

Поради сообраќајна незгода  кај местото Крушје, сообраќајот на патниот правец Ресен – Охрид е во прекин во двата правца за сите видови на возила, информира Автомотосојузот на Македонија.

Сообраќајот е во прекин од 20:30 часот.

Напишете коментар