Апел за помош на човекот во Автокоманда

Апел за помош на човекот во Автокоманда

Апел за помош на човекот во Автокоманда

Share Button

VE ZAMOLUVAM BAREM ZA MIG DA VNESEME TOPLINA VO SRCETO NA OVOJ COVEK. BIDETE COVECNI. POMOGNETE.
SE NAOGJA VO AVTOKOMANDA VO STARATA FABRIKA PRED MERKUR.
SHARE !!!!

Фотографија на Dide Arsovska.

Фотографија на Dide Arsovska.

Фотографија на Dide Arsovska.

Фотографија на Dide Arsovska.

Фотографија на Dide Arsovska.

Фотографија на Dide Arsovska.

Фотографија на Dide Arsovska.

уредник

Related Posts

„Македонија“ и „Предавници“ ечеше пред Собрание – денеска ќе се протестира додека трае седницата

Коментарите се исклучени на „Македонија“ и „Предавници“ ечеше пред Собрание – денеска ќе се протестира додека трае седницата

(ГАЛЕРИЈА) БЛАГОЈЧО ГОРГИЕВ ДЕНЕС ГО ДОБИ ВЕТЕНОТО, ЕЛЕКТРИЧЕН СКУТЕР З АЛИЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

Коментарите се исклучени на (ГАЛЕРИЈА) БЛАГОЈЧО ГОРГИЕВ ДЕНЕС ГО ДОБИ ВЕТЕНОТО, ЕЛЕКТРИЧЕН СКУТЕР З АЛИЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

Create AccountLog In Your Account