Битолчани со поддршка за Игор Дурловски (фото)

Битолчани со поддршка за Игор Дурловски (фото)

Битолчани со поддршка за Игор Дурловски (фото)

Share Button

По повод денот на човековите права 10-ти Декември, група граѓани во Битола изразија преку групна фотографија поддршка за Игор Дурловски

фото превземено од фејсбук страницата Правда за Игор Дурловски

Фотографија на Правда за Игор Дурловски.

уредник

Related Posts

Левица со Првомајски протест под мотото: „Време е да го подигнеме гласот за сопствените права!“

Коментарите се исклучени на Левица со Првомајски протест под мотото: „Време е да го подигнеме гласот за сопствените права!“

Се јави командант Хоџа: Се работи за функција за да преживеам

Коментарите се исклучени на Се јави командант Хоџа: Се работи за функција за да преживеам

Create AccountLog In Your Account