По сообраќајната несреќа утрово нормализиран е сообраќајот на патниот правец Демир Капија-Удово

На патниот правец Демир Капија – Удово кај местото Арсова лака, сообраќајот е нормализиран за сите видови на возила во двата правци.

Сообраќајот беше во прекин од ноќеска околу четири часот поради сообраќајна несреќа.

Напишете коментар